Az apartman

A BB Horvát Apartman Horvátország egyik gyöngyszemén, a Krk szigeten található Pinezici-ben.

Az apartman kívül és bellül

És most lépjünk be az Önök apartmanjába! Mindegyik lakrész előtt egy saját bejáratú terasz (1) található.

Az ajtón belépve találjuk az előtérrel egyben lévő főzősarkot. A főzősarok minden konyhai eszközzel felszerelt. A konyhaszekrényben (4) találhatók a konyhai edények és eszközök, a komplett ét- és pohárkészletek. A mélyhűtővel ellátott hűtőszekrény, a kétlapos villanytűzhely páraelszívóval és még nyaraláskor is nélkülözhetetlen mikrohullámú sütő, kávéfőző, valamint egy pult a hozzá illő bárszékkel ami alkalmas egy könnyű reggeli vagy vacsora elfogyasztására.

Itt található még egy kétszemélyes alvóhellyé alakítható (140cm X 200cm ) IKEA fotel (2) ahonnét élvezhetik a műholdas televíziót 17 magyar csatornával (3) (RTL Klub, TV2, m1, m2, Duna TV, Duna Autonómia, stb...) vagy az Önök által hozott DVD-k műsorát.

Az előtérből nyíló kis közlekedőből léphetünk a fürdőszobába (5). A meleg vizet apartmanonként saját villanybojlerrel állítjuk elő.

A közlekedőben elhelyezkedő komód (8) mellett elhaladva találjuk a hálószobát klímaberendezéssel (6), franciaággyal (160 cm x 200cm) (11), álló szekrényekkel (7). A hálószoba igény szerint pótágyazható felnőtt (80 cm x 200cm ) (9) és gyermekek (10) részére is (utazó gyermekágy).

Örülünk hogy minket választottak. Megközelíthetőségünk Magyarország irányából gyors és egyszerű. A település a Krk sziget nyugati oldalán található, ahonnét a sziget minden látványosságát gyönyörű környezeten keresztül könnyen és gyorsan elérheti!

Vendégeinket a kétszintes épületben négy darab, egyenként 2+2 felnőtt vagy 2 felnőtt és akár 3 gyermek részére kialakított 3 helyiséges, külső teraszos, szükség esetén pót- vagy gyermekággyal ellátható összkomfortos, légkondicionált, műholdas televízióval (MTV2, Duna Autonómia, Duna TV) és DVD lejátszóval is ellátott apartmanban tudjuk elhelyezni.

Gépkocsijukkal a zárt udvaron is parkolhatnak, amelyet dús lombú sövény határol.

Ugyanitt két, a szükséges eszközökkel felszerelt grillező hely található a grillezést, vagy a bográcsos főzőcskézést kedvelő vendégeinknek.

Krk sziget szépségei

Pineziciben a térségre jellemző minden természeti szépség egyszerre van jelen! A marcona szirteket fák szelídítik, és így omlanak a kék összes csodálatos árnyalatát bemutató kristálytiszta Adriába. A viharoktól a környező szigetek által védett öblökben, a sziklás partok mentén kellemes a fürdőzés a zsúfoltságmentes, a szükséges szolgáltatásokkal ellátott strandon.

A BB Horvát Apartman a bevezető útszakasz mentén akár jellegzetes színéről is könnyen megtalálható.

Innét könnyen és egyszerűen éri el a strandot vagy a szükséges napi cikkekkel jól ellátott vegyesboltokat. Nagyobb bevásárláshoz igazi zsongó, kikötői sétákhoz a közelben található csodálatos Krk várost ajánljuk.

Kellemes pihenést és jó nyaralást kívánunk!